EN DAG PÅ DAGIS

IMG_9790.JPG
13590256-1200886659951064-85388669045581

En dag på dagis
Hundarna lämnas fram till kl. 09.00. Strax efter nio går vi den första promenaden. Vi rättar oss efter väder och vind för hundarnas skull, men i genomsnitt är hundarna ute ca 1h varje dag på förmddagen.

Oftast blir det härliga långpromenader runt omkring i Solnas mysiga grönområden.
Ibland går vi iväg till någon av de närliggande rastgårdarna så hundarna får röja av sig en stund. Inne i rastgården brukar vi även göra lite lättare aktiveringsövningar så som att leta godis och balansera på stock o sten. 


​Lek och lunch
När alla varit ute, vilar och myser hundarna i sina bäddar. Hundarna har tillgång till leksaker (och tuggben vid behov), så de som inte har ro att vila har alltid något att pyssla med.

Klockan ~12.30 får hundarna lunch/mellanmål.
Vi serverar Acana Grasslands, som ingår i dagisavgiften. Om er hund har en speciell diet, kan ni givetvis ta med egen mat.


​Vilostund
När alla ätit släcks ljuset. Hundarna får slappna av till lugn musik. Efter sovstunden, ungefär vid tvåtiden, är det dags för nästa promenad. Denna promenad blir lite kortare, eftersom hundarna brukar vara trötta så här dags.

Eftermiddag och stängning
På eftermiddagarna kommer hundarna ut på en kortare rastning och sen gör de sig redo för att husse/matte ska komma och hämta dom

Vid 16-tiden kommer de första mattarna och hussarna för att hämta sina vovvar och höra hur dagen har varit.

Alla hundar ska vara hämtade innan 18.00, då dagiset stänger.