hunddagis HUVUDSTA

Hundens Hörna Huvudsta har plats för runt 30 hundar. Vi blandar hanar och tikar i grupperna och hundarna sitter i stora ljusa rum. Hundarna har fina Biabäddar att vila i och tillgång till ben och leksaker vid behov.

Hundarna rastas cirka 1 timme på förmiddagen och en kortare rastning på eftermiddagen. Lunch/mellanmål (Acana Grasslands) serveras vid 12-tiden. Äter er hund något specialfoder, får ni givetvis ta med det.

Nya hundar får börja med att gå en inskolning. Under den tiden studerar vi hur hunden fungerar socialt och hur den verkar trivas på dagis. Hur lång inskolningen blir beror helt på hunden då vi anpassar den efter hur vi tycker att det går.
En "vanlig" inskolning brukar se ut som följande: de två första dagarna är hunden på dagis mellan kl 09.15-12.00 och om allt funkar som det ska utökar vi dag nr tre till 09.00-14.00 och sen dag fyra till 09.00-16.00.
Eftersom vi först och främst ser hunden som en individ tar vi emot alla raser och storlekar, men fokusen på detta dagis är hundar av den mindre storleken. Vi har ett rum för de stora hundarna. 

För att få börja på dagis måste hunden vara frisk, försäkrad och vaccinerad samt minst 6 månader gammal.

Öppettider
Måndag-fredag: 07:00 - 18:00


Pris
Heltid: 3750:-/månad
Halvtid (3dagar/vecka): 3250:-/månad
Provdag: 320:-


Tel nummer: 070- 767 86 80

 

Intresseanmälan
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Genom att kryssa i nedanstående ruta ger jag Hundens Hörna (Hundomsorg Solna AB) mitt samtycke att lagra ovanstående uppgifter.

​Inskolningen betalas i efterskott och räknas in i den första månadsavgiften. Om inskolningen inte skulle fungera och därmed avbryts betalas 320:-/dag hunden varit på dagis.  En inskolning går till som så att de första två dagarna kommer ni och lämnar hunden kl 9.15 och hämtar kl 12.00. Om allt funkar bra förlängs sen nästkommande dagar med 1-2h/dag tills det att vi kommer upp i "normal" dag.

arrow&v

Tack för din intresseanmälan!