top of page

hunddagis HUVUDSTA

Hundens Hörna Huvudsta har plats för runt 30 hundar. Vi blandar hanar och tikar i grupper 10 hundar per rum. Rummen är stora och ljusa, inredda med soffor, fåtöljer eller sängar att ligga i men också massa mysiga hundbäddar att välja på. Hundarna har tillgång till leksaker att sysselsätta sig med om de inte vill vila, och i de rum det funkar så har de även tuggben.

Hundarna rastas cirka 1 timme på förmiddagen och en kortare rastning på eftermiddagen. Vi tar hundarna i grupper på 4-8 hundar och under promenaderna tränar vi hundarna på att gå fint i koppel, möta andra hundar och annat som hör vardagen till. Utöver det gör vi gärna lite godissök eller andra aktiveringar som tex balans över stock och sten. Vi rör oss omkring lite överallt på våra promenader för att vi alla ska få så mycket variation som möjligt. Ibland går vi med hundarna till någon av de närliggande rastgårdarna och låter de busa av sig. Vi anpassar alltid grupperna så att hundarna ska funka så bra som möjligt.

Nya hundar får börja med att gå en inskolning. Under den tiden studerar vi hur hunden fungerar socialt och hur den verkar trivas på dagis. Hur lång inskolningen blir beror helt på hunden då vi anpassar den efter hur vi tycker att det går, men minst 1 vecka och oftast 2 veckor för yngre hundar. Har du en lite blyg/osäker hund kan inskolningen ta ännu längre tid.
En "vanlig" inskolning brukar se ut som följande: de två första dagarna är hunden på dagis mellan kl 09.15-11.30 och om allt funkar som det ska utökar vi dag tre till 09.00-13.00 och sen dag fyra till 09.00-15.00. 


Eftersom vi först och främst ser hunden som en individ tar vi emot alla raser och storlekar men er hund måste fungera väl med andra hundar, både tikar och hanar. I Huvudsta tar vi EJ emot löptikar!

För att få börja på dagis måste hunden vara frisk, försäkrad och vaccinerad samt minst 6 månader gammal.

 

​Öppettider
Måndag-fredag: 07:00 - 18:00


Pris 4250:-/månad

Pris vid avbruten inskolning: 350:-/dag

För mer info läs gärna vår FAQ

Intresseanmälan

Genom att kryssa i nedanstående ruta ger jag Hundens Hörna (Hundomsorg Solna AB) mitt samtycke att lagra ovanstående uppgifter.

Inskolningen betalas i efterskott och räknas in i den första månadsavgiften. Om inskolningen inte skulle fungera och därmed avbryts betalas 350:-/dag hunden varit på dagis. 
En inskolning anpassas individuellt men oftast lämnas hunden in kl 9.15 och hämtas kl 11.30, de första två dagarna. Om allt funkar bra förlängs sen nästkommande dagar med 1-2h/dag tills det att vi kommer upp i "normal" dag.

Tack för din intresseanmälan!

bottom of page