VÅR PERSONAL

ninniehundenshörna1.jpg

Delägare

Ninnie Ohlsson


Jag är uppväxt på landet med alla djur som hör därtill. Förkärleken till hundar kom i tidiga år och min första egna hund fick jag när jag fyllde 14. Robin King Oliver (som han hette) blev 13 år. Jag har sen dess hjälp olika omplaceringar under åren, Amstaff blandningen Janka, Irländska hittehunden Shane, Amstaffen Alpha och sen maj 2012 flyttade Molly (Cane Corso, då 9 mån) hem till mig. Hon är omplacerad med 6 hem i bagaget och jag hoppas att hon ska komma till rätta med mig och alla 2 och 4-benta kollegor på jobbet.

Jag har genom åren jobbat inom It, Hotell, Restaurang mm men har alltid återkommit till att arbete med djur varje gång jag har provat något annat. Till sist kom chansen att öppna eget och från ett Mobilt hunddagis så grundades Hundens Hörna tillsammans med Emelie Joons. Sen dess har jag även provat på att driva djuraffär och Veterinärklinik samt startat företaget Dog Defense.

Nu finns jag oftast på Hundens Hörna i Huvudsta

7252707_orig.jpg

Delägare

Emelie Joons

Jag hade ett stort djurintresse redan som barn och när jag fick min första hund Benny växte sig intresset bara större. Med Benny kom jag in i hundsportens värld och blev aktiv inom både tävlingslydnad och agility. 

Idag har jag Önska (briard), Mingla (briard) och Qvick (dvärgpudel). Jag är aktiv inom flera hundsporter och älskar att prova på nya saker med hundarna. Det var så jag kom in på specialsök och jag har utbildat mina tidigare hundar inom narkotikasök. 
Jag tävlar även i lydnad, rallylydnad och spår med Önska.

Är bland annat utbildad djurvårdare, instruktör i vardagslydnad och i specialsök samt tävlingsledare inom lydnaden. Har även en grundutbildning i hundmassage.

Förutom hund så är foto ett stort intresse. En del av mina bilder syns här på hemsidan.

Jag jobbar oftast på Hundens Hörna i Råsunda

ninniehunenshörna2.jpg

Råsunda

Sofie Hoffman

Jag har alltid varit djurintresserad och började rida när jag var 4 år. I stallet fanns alltid hundar och mitt intresse växte även för dessa underbara djur. Efter att ha haft häst sen 2008 kände jag att det var dags för hund, så då flyttade Lego (shetland sheepdog) hem till mig. Livet med hund är fantastiskt så 2019 skaffade jag en till liten sheltie som heter Skipp. Vi testar på det mesta men roligast är nog tävlingslydnad, tricks och spår. 

Jag är väldigt glad över att få chansen att arbeta på Hundens Hörna och ser detta som en stor möjlighet att lära mig så mycket som möjligt om allt kring hundar. 
​Har gått en grundutbildning i hundmassage

grå Wood

Huvudsta

Jonna Johansson

Jag har i hela mitt liv varit intresserad av djur och då speciellt häst och hund. Under min uppväxt spenderade jag i princip alla mina vakna timmar i stallet och med allt som hör det till. Eftersom många i min släkt och familj har haft hund har de alltid funnits där på ett eller annat sätt.

Jag började praktisera på Hundens Hörna i maj 2015 och blev sedan erbjuden en tjänst här. Jag har för tillfället ingen egen hund men tycker att det är helt underbart att få jobba med dessa djur varje dag!

ninniehundenshörna3.jpg

Råsunda

Erika Tunestrand

Jag har haft djur under hela min uppväxt, allt från kaniner och hamstrar till katter och hundar. Skaffade min första egna hund, en shetland sheepdog hane, 2010. Han heter Emil och han öppnade upp en helt annan livsstil för mig. I min flock finns även bondkatten Moa.  

Mitt intresse för djur började i ung ålder, och har växt allt eftersom. 2009 hade jag långtidspraktik på ett hunddagis och det var då mitt hundintresse startade på riktigt.

Jag började med att praktisera på Hundens Hörna Råsunda april 2016, och är numera anställd på deltid. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas ännu mer av både av mina kollegor och av era hundar.  

ninniehundenshörna6.jpg

Råsunda & Huvdsta

Sofie Ahlqvist

Jag är uppvuxen med hästar, katter och hamster men alltid varit djurtokig i alla typer av djur. I min släkt har hundar alltid funnits och drömmen om egen hund var stor. På fritiden så förutom att mysa med min katt Blixten håller jag på med sportfiske, att vara ute i naturen är fantastiskt.

Har tidigare jobbat med både hästar och på katthem så att jobba med djur är verkligen det bästa som finns. Jag är så himla glad över att få möjligheten att jobba på Hundens Hörna och jag lär mig massor varje dag!

 

grå Wood

Råsunda

Victoria Lundberg

Jag har alltid älskar djur, men det var inte förrän ett par år sen, när jag jobbade volontärt på Kattstallet, som jag insåg att det är med djur jag vill jobba. Efter katter, hästar och reptiler hamnade jag här på Hundens hörna, och det var som att komma hem. Sedan våren 2020 har jag  en egen hund, Juli (Whippet), och tillsammans utvecklas vi varje dag. 

Jag började på Hundens hörna med arbetsträning och blev anställd sommaren 2019. 

ninniehundenshörna4.jpg

Huvudsta

Elin Magnusson

Jag har alltid varit djurintresserad och det tog än mer fart när jag började gymnasiet.

2017 skaffade jag min första egna hund, en Flatcoated retriever som heter Nyx. 2020 utökades familjen med en Jaktlabrador som heter Kali. Vi har testat en del hundsporter, men fastnat mest för Canicross och Specialsök.

Jag gick på Spånga gymnasium och är utbildad djurvårdare nivå 2. Jag har haft praktik här i fler omgångar och fick ett jobberbjudande strax innan jag gick ut gymnasiet. Efter en kort paus då jag jobbat på djursjukhus, akuten och IVA, samt på Arken zoo har jag nu hittat tillbaka till Hundens Hörna.

Ser fram emot att lära mig mer av både kollegor, hundarna och er!